Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down

Werken bij InnSense Healthcare

Binden, boeien, ontwikkelen

Juiste mensen op de juiste plaats

Werken bij InnSense Healthcare betekent werken bij een organisatie die het werkgeluk, de ambities en ontwikkeling van onze zorgprofessionals centraal stelt. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we juist door deze filosofie niet alleen enthousiaste en gepassioneerde medewerkers kansen bieden maar dat deze medewerkers ook de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid naar een hoger niveau brengen. 

Onze medewerkers vormen de kern en het DNA van de organisatie. Hoge betrokkenheid en het voortdurende streven dat “de juiste mensen op de juiste plaats” zitten zorgen voor onze unieke bedrijfscultuur.

Voortdurende aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Wij gaan ervan uit dat iedere medewerker een passie heeft die hem/haar werkgeluk geeft. Daarom besteden we veel aandacht aan de individuele behoefte en ontwikkeling van onze medewerkers.

Voor jou als zorgprofessional betekent dit dat we aandachtig luisteren naar jouw wensen en dat je ondersteund wordt door een persoonlijke coach die samen met jou kijkt hoe je jouw loopbaan verder vorm kunt geven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Bij InnSense Healthcare geloven we dat hierdoor ook de patiënt de beste zorg krijgt.

Aan de slag voor meer werkgeluk!

Door jou en jouw collega’s centraal te stellen creëren we een werkomgeving waar medewerkers in een hecht team op diverse locaties zich toch sterk met elkaar verbonden voelen en zich positief kunnen ontwikkelen. Samen brengen we de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid naar een nog hoger niveau.
“Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan. Ze worden gedaan door een team van mensen”*

* Steve Jobs - Amerikaans medeoprichter en topman van Apple Inc. 1955-2011

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.