Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down

Voor studenten - ontwikkelmogelijkheden bij InnSense Healthcare

Binden, boeien, ontwikkelen

Ons commitment naar jou

Wij bieden studenten relevante werkervaring, een goede bijbaan en begeleiding bij jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Ben jij een student verpleegkunde of geneeskunde? Of net klaar en weet je nog niet welke richting je exact op wilt? Dan is een start bij ons dé ideale manier om je horizon te verbreden en een vliegende start te maken.

Werken bij bij InnSense Healthcare betekent werken bij een organisatie die het werkgeluk, de ambities en ontwikkeling van jou centraal stelt. 

Wij geloven dat plezier in je dagelijkse werk, betrokken collega’s die aandachtig luisteren naar jouw wensen de belangrijkste factoren zijn om werkgeluk te ervaren. Daarom werken we, ook al tijdens jouw studie, intensief samen.

Uiteraard organiseren we hiernaast voor jou en alle collega’s die op diverse locaties en in verschillende specialismen ervaring opbouwen leuke activiteiten. Daardoor kun je nog beter ontdekken wat het beste bij jou past.

InnSense Healthcare Institute

Het InnSense Healthcare Institute is een initiatief van InnSense Healthcare en biedt studenten en professionals in de zorg workshops aan, gericht op persoonlijke ontwikkeling. Interesse? Ga via deze link naar onze contactpagina en contact met ons op!

Begeleiding en doorgroeimogelijkheden

Voor jou als student en zorgprofessional betekent dit dat je ondersteund wordt door een persoonlijke coach die samen met jou, niet alleen professioneel maar ook op persoonlijk vlak, kijkt hoe je jouw loopbaan verder vorm kunt geven.

Jouw coach heeft uiteraard zelf ervaring in de zorg en zorgt ook voor “verbinding” tussen jou en jouw andere collega’s binnen InnSense Healthcare. Kortom; wij zijn “Jouw partner in de zorg”.

Juiste mensen op de juiste plaats
Onze zorgprofessionals vormen de kern, het DNA van de organisatie. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke ontwikkeling en zijn we écht betrokken bij jouw werkgeluk en ambitie.
Hoge kwaliteitsstandaarden en het voortdurende streven dat “de juiste mensen op de juiste plaats” zitten zorgen voor onze unieke bedrijfscultuur. 
“Kies werk wat bij je past en je hoeft nooit meer te werken”*

* Confucius - Chinees filosoof 551 v.C. - 479 v.C.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn vanwege onze groei voortdurend op zoek naar collega’s. Neem daarom gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.