Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down

Redenen om te kiezen voor InnSense Healthcare

Betrokken bij - en waardering voor zorgprofessionals

Opleiding- en carrièremogelijkheden

Jezelf continu persoonlijk ontwikkelen vinden wij belangrijk; wij geloven in “lifetime learning”. Door middel van een op maat gemaakt opleidingsprogramma, eventueel in overleg met onze opdrachtgevers, bieden wij je deze mogelijkheden.

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werkgeluk en waardering is in onze overtuiging het belangrijkste dat er is. Een passend arbeidsvoorwaardenpakket hoort daar uiteraard bij. Zo bieden wij onze medewerkers een leaseauto, mobiele telefoon, een pensioenregeling en een collectiviteitskorting op diverse individuele verzekeringen. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, mag je hierbij ook een aantal eigen keuzes maken, specifiek gericht op jouw situatie.

Individuele begeleiding en betrokkenheid

Persoonlijke aandacht en échte betrokkenheid bij jou is voor ons vanzelfsprekend. Voor jou betekent dit dat je ondersteund wordt door een persoonlijke coach. Hierbij denken we proactief met je mee en geven we aandacht aan jouw ontwikkeling en ambitie. Zo zorgen wij ervoor dat je lekker op je plek zit en de ruimte hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

Cultuur en plezier

Wij hechten veel belang aan een open, goede werkrelatie, werkplezier, waardering en groei. Daarom delen we met elkaar dezelfde kernwaarden: passie voor elkaar, passie voor de zorg en patiënt. In een open cultuur met waardering en respect voor elkaar werken we samen aan jouw - en dus - ons gemeenschappelijke succes.

Toegang tot interessante projecten en opdrachtgevers

Wij brengen talentvolle zorgprofessionals en interessante opdrachtgevers bij elkaar. Met ons uitgebreide netwerk, onze strategische partnerships en gedegen kennis van de markt zorgen wij ervoor dat jij jouw ambities kunt waarmaken. Daarbij brengen we samen de zorg integraal naar een nog hoger niveau.
Jouw partner in de zorg


Bij InnSense Healthcare werkt een team van professionals die, door échte betrokkenheid, persoonlijke aandacht en plezier, jou wil helpen met jouw werkgeluk.

“Als je zorg draagt voor de middelen, zal het doel wel voor zichzelf zorgen”*

* Mahatma Gandhi - Indiaas politicus 1869-1948

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn vanwege onze groei voortdurend op zoek naar collega’s. Neem daarom gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.