Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down

Voor artsen - werken bij InnSense Healthcare

Binden, boeien, ontwikkelen

Ons commitment naar jou

Werken bij InnSense Healthcare betekent werken bij een organisatie die het werkgeluk, de ambities en ontwikkeling van jou centraal stelt. 

Wij geloven immers dat plezier in je dagelijkse werk en ontwikkelmogelijkheden de belangrijkste factoren zijn voor artsen (in opleiding) om werkgeluk te ervaren. Daarom kijken we samen met jou zorgvuldig naar een omgeving die bij je past, besteden we veel aandacht aan begeleiding en organiseren we leuke activiteiten. 

Zo kun je als basisarts ook ontdekken welk specialisme of welke positie het beste bij jou past en kun je je daarna gericht verder ontwikkelen, van ANOIS naar AIOS maar mogelijk ook andere richtingen. Naast ontwikkeling op professioneel vlak is er ook veel ruimte voor ontwikkeling op persoonlijk vlak.

Begeleiding door jouw teamcoach

Voor jou als zorgprofessional betekent dit dat je ondersteund wordt door een persoonlijke coach die samen met jou kijkt hoe je jouw loopbaan verder vorm kunt geven.

Jouw coach heeft ook zelf nadrukkelijk ervaring in de zorg en zorgt ook voor “verbinding” tussen jou en jouw andere collega’s binnen InnSense Healthcare. Het is immers ook heel interessant om ervaringen informeel met “peers”  te kunnen delen.

Wij geloven dat door onze benadering niet alleen jij maar ook de patiënt de beste zorg krijgt.

Juiste mensen op de juiste plaats

Onze zorgprofessionals vormen de kern, het DNA van de organisatie. Daarom investeren we veel in jouw persoonlijke ontwikkeling en zijn we écht betrokken bij jouw werkgeluk en ambitie.
Hoge kwaliteitsstandaarden en het voortdurende streven dat “de juiste mensen op de juiste plaats” zitten zorgen voor onze unieke bedrijfscultuur. 
“Kies werk wat bij je past en je hoeft nooit meer te werken”*

* Confucius - Chinees filosoof 551 v.C. - 479 v.C.

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn vanwege onze groei voortdurend op zoek naar collega’s. Neem daarom gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.