Werkgeluk voor zorgprofessionals

Partner van zorgorganisaties

Tevredenheid van patiënten

scroll_down

Visie en missie

Wij willen een verschil maken

InnSense Healthcare in de kern

InnSense Healthcare is de partner in personeelsoplossingen en capaciteit binnen de zorg. Wij willen waarde toevoegen aan de patiëntenzorg door focus op perspectief en werkgeluk van zorgprofessionals. Zo verbeteren we continuïteit en kwaliteit van de zorg. Het is deze passie die onze organisatie drijft en haar bijdrage aan een duurzame toekomst onderschrijft.

Visie

De zorgbehoefte en behoefte aan gekwalificeerde zorgprofessionals blijft in de komende decennia groeien. Zorgorganisaties willen de kwaliteit van patiëntenzorg én patiënttevredenheid garanderen. Het aangaan van strategische partnerships met partijen die beschikken over, en investeren in, goed opgeleide professionals die flexibel en breed bij deze uitdagingen kunnen ondersteunen is noodzakelijk om de kwaliteit en continuïteit van zorg te kunnen blijven garanderen.

Missie

Door nadrukkelijk aandacht te geven aan de belangen en wensen van alle betrokkenen in de zorg, willen wij de preferente partner in personeelsoplossingen binnen de zorg zijn. Doordat we luisteren, begeleiden, ontwikkelen en ondersteunen willen we voor onze zorgprofessionals  een omgeving creëren waarin ze hun ambities en werkgeluk realiseren en zorgorganisaties helpen met hun uitdagingen op personeelsvlak, zodat optimale patiëntenzorg gerealiseerd kan worden.

Het InnSense Healthcare DNA

Bij InnSense Healthcare zijn we ervan overtuigd dat gelukkige zorgprofessionals de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid naar een nog hoger niveau kunnen brengen. Dit uitgangspunt komt tot uiting in ons dagelijks handelen waarbij ons team met enthousiasme en passie het verschil maakt.
“Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als het je niet uitmaakt wie de eer krijgt”*

* Harry S. Truman - 33e President van de Verenigde Staten 1945-1953

Meer informatie of een afspraak?

Neem gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.