Werkgeluk voor zorgprofessionals

Partner van zorgorganisaties

Tevredenheid van patiënten

scroll_down

Kernwaarden

Wij willen een verschil maken

Werkgeluk

Wij geloven erin dat we, juist door structureel aandacht aan onze zorgprofessionals te geven en naar hen te luisteren, hen te begeleiden en te ontwikkelen, enthousiaste en gepassioneerde medewerkers kansen kunnen bieden waardoor we ook onze opdrachtgevers efficiënt kunnen ondersteunen met waar het uiteindelijk om gaat: kwalitatief uitstekende patiëntenzorg met een glimlach.

Verbondenheid

Wij voelen ons nauw verbonden met onze zorgprofessionals, opdrachtgevers en patiënten. Daarbij stimuleren we initiatief en overleg om elkaar te helpen en inspireren om zo samen nog betere patiëntenzorg te bereiken. Het is deze teamgeest die ervoor zorgt dat we op een verantwoorde wijze invulling geven aan structurele partnerships en die onze bijdrage aan een duurzame toekomst onderschrijft.

Integriteit

Ethiek, oprechtheid en verantwoordelijkheid zijn de basis van ons handelen. Hierdoor kunnen we belangen van onze medewerkers, opdrachtgevers en patiënten structureel en blijvend dienen.

Het InnSense Healthcare DNA

Onze kernwaarden zijn de leidraad voor onze zorgprofessionals en de wijze waarop wij willen samenwerken. Deze waarden komen tot uiting in ons dagelijks handelen en we evalueren deze ook voortdurend. We zijn ervan overtuigd dat ons team hierdoor met enthousiasme en passie het verschil kan maken.
“Het is verbazingwekkend wat je kunt bereiken als het je niet uitmaakt wie de eer krijgt”*

* Harry S. Truman - 33e President van de Verenigde Staten 1945-1953

Meer informatie of een afspraak?

Neem gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.