Partner van zorgorganisaties

scroll_down

Uw partner

Integrale personele ondersteuning tijdens het gehele zorgtraject van patiënten

InnSense Healthcare in de kern

InnSense Healthcare is de partner in personeelsoplossingen en capaciteit binnen de zorg. Wij willen waarde toevoegen aan de patiëntenzorg door focus op perspectief en werkgeluk van zorgprofessionals. Zo verbeteren we continuïteit en kwaliteit van de zorg. Het is deze passie die onze organisatie drijft en haar bijdrage aan een duurzame toekomst onderschrijft.

Zo doen we dat

Dit doen we door structureel aandacht aan onze zorgprofessionals te geven, naar hen te luisteren, hen gedegen te begeleiden en kansen te bieden. Hierdoor ontwikkelen we niet alleen enthousiaste en gepassioneerde medewerkers maar zijn het juist deze medewerkers die met plezier en aandacht hun werk doen en u helpen de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid naar een nog hoger niveau te brengen.

Onze ambitie

Wij willen u ontzorgen en de partner van keuze zijn die met u structureel toegevoegde waarde biedt waardoor de zorg naar een nog hoger niveau wordt gebracht.

Service & bereikbaarheid

Meer informatie of een afspraak?

Neem gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

Het zorgbedrijf dat u echt strategisch en integraal helpt!

De zorgorganisatie waar werkgeluk van de zorgprofessional centraal staat, opdrachtgevers continuïteit en kwaliteit behouden en de patiënt integraal de beste zorg krijgt
“Het geheel is meer dan de som van delen”*

* Aristoteles - Grieks filosoof 384 v.C. - 322 v.C.

Meer informatie of een afspraak?

Neem gerust contact met ons op!
Klik op deze link of bel +31 (0) 315 844 477.

InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.