Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down
Succes door Werkgeluk, juist tijdens Corona! Wat levert het op?

2020 was een bijzonder jaar, Corona veranderde ons leven en manier van werken. De eerste positieve stappen voor 2021 zijn met de start van het vaccinatieprogramma gezet, toch zijn we voorlopig nog niet terug naar "normaal". 

Wellicht is dat ook voor jou reden om (nog meer of andere) aandacht te geven aan jouw medewerkers. Workshops Werkgeluk, voor teams en organisaties, grote of kleine groepen, zijn het overwegen waard.

Organisaties die gelukkige medewerkers hebben zijn immers succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Wil je, ook tijdens (of juist) tijdens Corona, aan de slag met werkgeluk in je organisatie? Dan is dit wellicht het moment.

Wat levert werkgeluk de organisatie op? Onder andere:

  • 43% meer productiviteit
  • 66% minder ziekteverzuim
InnSense Healthcare en werkgeluk

Bij InnSense Healthcare helpen we organisaties het allerbeste uit de mensen te halen. Naast onze ondersteuning met onze zorgprofessionals kunnen we dit ook door implementeren van Werkgeluk in jouw organisatie en/of team te doen. We voeren dan eerst een InnSense Healthcare-werkgeluk test uit; zo krijg je inzicht in het werkgeluk op jouw werkvloer. De analyse bespreken we samen en vervolgens maken we een praktisch en haalbaar plan voor meer werkgeluk op de vloer. Daarna gaan we aan de slag met de teams/werknemers. In een 2,5 uur durende workshop "Succes door werkgeluk" maken we samen een persoonlijk actieplan. Een leerzame, boeiende workshop met een mix van interessante theorieën, bruikbare oefeningen en inspirerende voorbeelden.

Doe de gratis test!

Ben jij benieuwd wat de werkgeluk test voor jou en/of jouw team kan betekenen? Die de gratis test via deze link.

Gedreven door passie

Marjolein heeft begin 2020 de InnSense Groep als Sr. Consultant & Operations Manager versterkt. 

Marjoleins voornaamste passie ligt bij het optimaliseren van Werkgeluk bij mensen en binnen organisaties. Gelukkige medewerkers zijn succesvoller, productiever en creatiever. Het verzuim en verloop is lager en de organisatie heeft een grotere aantrekkingskracht voor talenten. Werkgeluk is een cruciaal onderdeel binnen InnSense Healthcare en graag ondersteunen we vanuit onze “Trainingen” ook onze medewerkers en opdrachtgevers.

InnSense Healthcare: binden, boeien, ontwikkelen

Werken bij InnSense Healthcare betekent werken bij een organisatie die het werkgeluk, de ambities en ontwikkeling van onze zorgprofessionals centraal stelt. 

Wij zijn ervan overtuigd dat we juist door deze filosofie niet alleen enthousiaste en gepassioneerde medewerkers kansen bieden maar dat deze medewerkers ook de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid naar een hoger niveau brengen. 

Onze medewerkers vormen de kern en het DNA van de organisatie. Hoge betrokkenheid en het voortdurende streven dat “de juiste mensen op de juiste plaats” zitten zorgen voor onze unieke bedrijfscultuur.

Meer informate?

Interesse om met ons in gesprek te gaan? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)315 844 477 of deze link.


InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.