Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down
Resultaten 1e online workshops Werkgeluk tijdens Corona een feit!

 

Interactieve online workshops die je inspireren & leren over WERKGELUK en VERBINDING op het werk

De eerste online Werkgeluk workshops zijn inmiddels een feit! En wat is er mooier dan Werkgeluk verspreiden. De medewerkers en de organisatie gaan nu verder zelf aan de slag met werkgeluk, een bijvoorbeeld van één van de acties: naar Rome lopen; iedereen houdt een aantal weken de stappen bij met als doel Rome te halen. Zo ben sta je op afstand met elkaar in verbinding en iedereen is lekker aan het bewegen.

Feitjes over werkgeluk tijdens Corona, wat kun je als organisatie doen?

Even wat feitjes over Werkgeluk; op dit moment is het werkgeluk fors gedaald tijdens de tweede lock down, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Ruim de helft van de Nederlanders voelt zich tijdens de tweede lockdown gestrest en 38% ervaart dit nog meer dan tijdens de eerste. De grootste boosdoeners zijn uitzichtloosheid van de Coronasituatie en het gebrek aan bewegingsvrijheid, ontspanning en sociale contacten, zowel in de privé als ook de werksituatie.

De grote vraag is natuurlijk: wat kun je als organisatie dan toch doen om werkgeluk in deze tijd te vergroten? Werkgeluk leidt immers tot verhoogde veerkracht, verbinding en weerstand. Juist nu is dat meer dan ooit nodig; laat ons je daarom helpen om ook jouw organisatie, team of afdeling mentaal gezond te krijgen of houden.

Benieuwd naar jouw werkgeluk? Doe de gratis test!

Ben jij benieuwd hoe we de basis van onze workshops vormgeven? Doe als introductie de gratis test via deze link.

Hoe doen we dat?

Bij InnSense Healthcare helpen we organisaties de allerbeste zorg te leveren, juist ook in deze tijd! Daarom faciliteren en implementeren we voor onze zorgprofessionals maar ook bij diverse opdrachtgevers Workshops "Werkgeluk".

Hiervoor voeren we eerst een Werkgeluk test uit; zo krijg je direct inzicht in het werkgeluk op jouw werkvloer. De analyse bespreken we samen en vervolgens maken we een praktisch en haalbaar plan voor meer werkgeluk op de werkvloer. Daarna gaan we aan de slag met de teams/werknemers. In een 1,5 uur durende online workshop “Op naar een werkgelukkig 2021!” maken we samen een persoonlijk actieplan. Een leerzame, boeiende workshop met een mix van interessante theorieën, bruikbare oefeningen én inspirerende voorbeelden.

Wil jij ook het werkgeluk in jouw organisatie, afdeling en/of team verhogen? Wil je, juist in deze tijd, op een eenvoudige manier waarde aan het werkgeluk van jouw collega's toevoegen? Wij leggen je in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek graag uit hoe!

Je kunt met ons contact opnemen via onderstaande gegevens, een reply op deze mail of via deze link.

Wij zien ernaar uit!

Mede namens het InnSense Healthcare-team,

Marjolein Kempes Sr. Consultant & Operations Manager


InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.