Werkgeluk voor zorgprofessionals

scroll_down

11 vacatures gevonden

Vacatures in één van onze vakgebieden
Artsen Innsense Healthcare
Artsen

Wij bieden artsen een interessante en uitdagende werkplek met persoonlijke ondersteuning en veel ontwikkelmogelijkheden. 

Vacatures

verpleegkundige vacatures
Verpleegkundigen

Wij vinden het belangrijk dat verpleegkundigen gelukkig zijn in hun werk en persoonlijke ontwikkelmogelijkheden krijgen.

Vacatures

Studenten werkervaring
Studenten

Wij bieden studenten relevante werkervaring, een goede bijbaan en begeleiding bij de professionele en persoonlijke ontwikkeling. 

Vacatures

Werken bij InnSense Healthcare

Werken bij InnSense Healthcare betekent werken bij een zeer betrokken organisatie die het werkgeluk, de ambities en ontwikkeling van onze zorgprofessionals centraal stelt. Wij zijn ervan overtuigd dat we juist door deze filosofie niet alleen enthousiaste en gepassioneerde medewerkers kansen bieden maar dat deze medewerkers ook de kwaliteit van zorg en patiënttevredenheid naar een hoger niveau brengen. Onze medewerkers vormen de kern en het DNA van de organisatie. Hoge kwaliteitstandaarden en het voortdurende streven dat “de juiste mensen op de juiste plaats” zitten zorgen voor onze unieke bedrijfscultuur.

Nieuws en actueel
26-02-2021
2020 was een bijzonder jaar, Corona veranderde ons leven en manier van werken. De eerste positieve stappen voor 2021 zijn met de start van het ...
26-02-2021
  Interactieve online workshops die je inspireren & leren over WERKGELUK en VERBINDING op het werk De eerste online Werkgeluk workshops zijn inmiddels een feit! En ...
InnSense gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.